ALOITA PILATES STARTTIKURSSILLA, YKSITYISTUNNEILLA TAI YSTÄVÄN KANSSA

Oletko kiinnostunut aloittamaan pilatesharrastuksen? Jos vastaat kyllä, varaa itsellesi paikka Aitopilates® Rovaniemen starttikurssilta, yksityistunnilta tai duotunnilta.

 

Starttikurssi mattopilatekseen

 

Starttikurssi mattopilatekseen koostuu kolmesta liikuntakerrasta. Pääset liikkumaan kurssilla pienryhmässä, koska sillä on enintään 6 osallistujaa. Tavoitteena on oppia pilateksen perusteita, löytää tukilihakset ja aloittaa uusi aika kehon hyvinvoinnille ja vahvistumiselle. Starttikurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua Aitopilates® Rovaniemen viikoittaisilla mattotunneilla. Kurssin hinta on 57 euroa.

Starttikurssi pilatesharjoitteluun

Aitopilates® Rovaniemen starttikurssi koostuu neljästä pilatestunnista. Harjoittelemme kurssilla niin pilatesmatoilla kuin -laitteillakin ja saat täsmäohjausta, koska sinun lisäksesi kurssilla on enintään kolme osallistujaa. 

Starttikurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua Aitopilates® Rovaniemen viikoittaisilla laite- ja mattotunneilla. Kurssin hinta on 95 euroa. 

Aloita yksityis- tai duotunneilla

Pilatesharrastus lähtee tehokkaasti käyntiin yksityis- tai duotunneilla, joilla harjoittelet yksin tai ystäväsi kanssa. Käytössäsi on yksilöllinen ohjaus ja studion koko laitevalikoima. Mieti vaihtoehtoja tunnin ajankohdaksi ja ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Kysy lisätietoja Kati K:lta: kati.kuha@aitopilates.fi. 

p. 040 7009 929

Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

©2018 by Aitopilates Rovaniemi. Proudly created with Wix.com