AITOPILATES ROVANIEMI LAAJENTAA TOIMINTAANSA

Aitopilates Rovaniemi on laajentanut palveluvalikomaansa tekemällä investoinnin pilatesalan suurimpaan laitteeseen cadillaciin ja aloittamalla spiraalistabilaatio-liikuntatunnit yhteistyössä FysiCaren kanssa.  

- Cadillac on tullut Philadelphiasta Gratz Industriesilta, joka ainoana laitevalmistajana tekee pilateslaitteita Joe Pilateksen alkuperäisten mitoitusten mukaan. Laitteen ansiosta olemme Pohjois-Suomen parhaiten varusteltu pilatesstudio ja Suomessa neljäs pilatesyritys, jolla on Gratz Cadillac. Hankinta on ollut pienyrittäjälle iso investointi. Halusin ryhtyä siihen, koska on aika astua eteenpäin ja saada tarjontaa entistä enemmän yksilölliset tarpeet huomioivaksi, kertoo Aitopilates Rovaniemen yrittäjä Kati Kuha.

Cadillac-pilateslaite poikkeaa kuntosalilaitteista siinä, että sillä on mahdollista tehdä kymmeniä erilaisia liikkeitä. Niiden tavoitteena on kehittää lihasvoimaa, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa. 

- Gratzin cadillac on valmistettu kunnioittaen alkuperäistä pilatesmetodia yksityiskohtia myöten. Laitteen nimi on valikoitunut sillä perusteella, että se kertoisi laitteen olevan yhtä ylellinen ja erityinen kuin automaailman kaimansa. Cadillac on todella monipuolinen, se mukautuu perus- ja vaativampiin liikkeisiin sekä haastaa koko kehon lihastyöhön. Siinä on jousivastus, jonka tehtävänä on kehittää lihasvoimaa, kontrollia ja koordinaatiota. Cadillacilla ei tarkoitus täyttää koko pilatesharjoitusta vaan sillä voi tehdä kehoa vahvistavia liikkeitä harjoituksen ohessa liikkujan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Samalla kun laitevalikoima laajenee, tulee Aitopilates Rovaniemen liikuntatuntien tarjonnasta entistä monipuolisempi. Studiolla alkavat spiraalistabilaatiotunnit, jotka ohjaa spiraalistabilaatio-ohjaukseen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Jenni Niiranen. Harjoittelutunnit ovat suunnattuja raskaana oleville ja synnyttäneille.

- Harjoittelumetodi perustuu tsekkiläisen ortopedin Richard Smisekin kehittämään liiketerapiaan, jossa venytetään ja rentoutetaan pitkittäisiä lihasketjuja sekä vahvistetaan spiraalilihasketjuja, jotka tukevat koko kehoa kävellessä ja liikkuessa. Liikuntatuntien tavoitteena on helpottaa selän ja niska-hartiaseudun vaivoja sekä auttaa vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan lihasten toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa. Harjoitteet ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Harjoittelumetodi sopii kaikille eikä siitä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, sanoo FysiCaren Jenni Niiranen.
 

p. 040 7009 929

Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

©2018 by Aitopilates Rovaniemi. Proudly created with Wix.com