LOKAKUUN PILATESVIIKONLOPPUUN ON LUVASSA MAHTAVA MENO

Aitopilates® Rovaniemen studio saa odotetun vieraan, kun Kati Pylkkänen saapuu Rovaniemelle ohjaamaan 2.-3. lokakuuta. Mitä Katille kuuluu nyt uuden pilateskauden alkaessa ja mitä Rovaniemen workshop-viikonlopussa on tarjolla? Otetaanpa asioista selvää kysymällä Kati P:lta.

Mitä Aitopilates Kuopion studiolle kuuluu?

 

Kiitos, Kuopion Aitopilates Studiolle kuuluu oikein hyvää! Syksylle on luvassa paljon kaikenlaista. Tapahtumista merkittävin on syyskuun 10-vuotisjuhlat täällä Kuopiossa, Aitopilates® -koulutuksesta valmistuu lokakuussa uusi porukka ja pari studiovierailuakin on luvassa. Tämän lisäksi tietysti Kuopion harjoittelijat ovat isossa roolissa, koska saan tehdä heidän kanssa fyysisesti töitä viikoittain ja pääsen näkemään heidän kehittymistä. Olen myös erittäin iloinen siitä, että syksyn aikana Kuopioon on taas tulossa vierailijoita muualta päin Suomesta. Pidän sitä suurena rikkautena! Muutama muukin asia on kiikarissa, mutta niistä myöhemmin sitten lisää…

 

Mitä on parhaillaan meneillään omassa harjoittelussasi?


Harjoitusvuosia on jo sen verran takana, että harvemmin enää tulee eteen mitään erityisempää tai että keskittyisin johonkin tiettyyn asiaan. Toki, keho aina välillä yllättää mutta yhä selvemmin pystyn harjoittelemaan päivän tarpeisiin sen sijaan, että teen automaatioasetuksella harjoituksen. Pilates on minulle arjen yksi peruspilareista ja ilman sitä en voisi kuvitella eläväni. Pilates on myös jo vahvasti kehossani, joten se kulkee mukana kaikessa tekemisessä. Liikkuvuutta edistävät liikkeet jätän helposti pois, joten niiden tekemiseen varaan viikoittaisen ajan. 

Olet tulossa vierailulle Rovaniemen pilatesstudiolle. Millaisin odotuksin?

Pientä ekstra kutinaa on tietysti ilmassa, koska vietän 10-vuotisjuhlia syksyllä ja Rovaniemellä on luonnollisesti suuri merkitys näihin vuosiin. Toivonkin, että mahdollisimman moni CoreSport Pilates Studion aikaisista harjoittelijoista tulisi paikalle ja pääsisimme taas harjoittelemaan yhdessä. Mattotunnit tulevat olemaan aivan huikeat ja tulen laittamaan sinne muutamia pieniä mausteita. Ja mielessä on vahvasti Rovaniemen aikaiset mattotunnit. Niissä oli aina mahtava meno! Toisaalta, on tosi kiva päästä tekemään töitä uusien kasvojen kanssa ja niiden, jotka ovat aloittamassa. Heissä näkyy aina se erilainen innostus ja jännityskin mitä kokeneimmilla konkareilla.   

Vierailusi ajan ohjelmassa ovat mm. workshopit The Swan ja The Teaser. Mitä workshopeissa on luvassa?

 

Nämä workshopit ovat erittäin mielenkiintoiset ja henkilökohtaisesti minua kiehtovat aiheet. Näitä liikkeitä tehdään useilla laitteilla ja ne ovat mukana suurimmalla osalla meistä alusta alkaen. Näin ollen niillä on suuri merkitys siihen miten opimme tuntemaan liikkeet kehossa, miten ne vaikuttavat ja miten saamme helpotettua tai vaikeutettua liikettä, jos keho sitä vaatii. Nämä kaksi myös täydentävät toinen toisiaan loistavasti – taaksetaivutuksesta pyöristävään liikkeeseen ja miten nämä liikesuunnat saadaan toimimaan tasapainoisesti molempiin suuntiin. Ja se onkin haastavaa! Nämä workshopit antavat erinomaisen tukipilarin omiin jatkoharjoituksiin ja suosittelen niitä kyllä lämpimästi.   

p. 040 7009 929

Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

©2018 by Aitopilates Rovaniemi. Proudly created with Wix.com