AJANKOHTAISTA

Aitopilates Rovaniemen

tapahtumia

HARJOITTELE KOTONA, VARAA ONLINE-PILATESTUNTI

Aitopilates Rovaniemeltä on saatavilla online-mattotunteja. Onlinessa pääset harjoittelemaan pilatesta ohjaajan johdolla vaikka omassa olohuoneessasi. Sinä näet ja kuulet ohjaajan ja ohjaaja sinut. Online-tunnin kesto on 45 minuuttia.

ALOITA PILATES STARTTIKURSSILLA, YKSITYISTUNNEILLA TAI YSTÄVÄN KANSSA

Oletko kiinnostunut kokeilemaan, voisiko pilates olla sinua varten?  Kun olet, pääset alkuun Aitopilates Rovaniemen starttikurssilla, yksityistunneilla tai duo-tunnilla ystäväsi kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. 

MEILLE SAAPUU OHJAAJAVIERAS PILATEKSEN HUIPULTA

Aitopilates Kuopion omistaja, pilatesopettaja Kati Pylkkänen matkustaa ahkerasti ulkomailla kouluttautumassa ja ohjaamassa. Meidän pohjoisen pilatesihmisten onneksi Kati ehtii opettamaan pilatesta myös Rovaniemelle ja vierailee Aitopilates Rovaniemen studiolla 2.-3. lokakuuta.

LAHJAKORTTI AITOPILATES ROVANIEMEN STUDIOLLE

Kuka lahjan ansaitsee? Onko ystävä, puoliso, työkaveri vai sinä itse? Vinkkaamme lahjaostoksia varten, että meiltä on saatavana monenlaisia lahjakortteja. Sujauta pakettiin esimerkiksi 5 kerran liikuntakortti ja pilatessukat, starttikurssi pilatekseen tai lahjakortti, jolla saa yksityistunnin pilatesohjaajan kanssa. 

MAHTAVA MENO LOKAKUUN PILATESVIIKONLOPUSSA

Aitopilates® Rovaniemen studio saa odotetun vieraan, kun Kati Pylkkänen saapuu Rovaniemelle ohjaamaan 2.-3. lokakuuta. Mitä Katille kuuluu nyt uuden pilateskauden alkaessa ja mitä Rovaniemen workshop-viikonlopussa on tarjolla? Klikkaa lukemaan.

AITOPILATES ROVANIEMI LAAJENTAA PALVELUVALIKOIMAANSA

Aitopilates Rovaniemi on laajentanut palveluvalikomaansa tekemällä investoinnin pilatesalan suurimpaan laitteeseen cadillaciin ja aloittamalla spiraalistabilaatio-liikuntatunnit yhteistyössä FysiCaren kanssa. 

UUSI PALVELU MIETES YHDISTÄÄ PILATESTA JA MIELENHUOLTOA

Aitopilates Rovaniemi ja Vitamind tuovat Rovaniemelle uuden hyvinvointipalvelun, Mietes-harjoituksen, joka sisältää pilatesta ja mielenhuoltoa. Pilatesosuudesta vastaa pilates- ja liikunnanohjaaja, Aitopilates Rovaniemen yrittäjä Kati Kuha. Mielenhuollon ohjaa psykologi (PsM), psykoterapeutti, työterveyspsykologi ja Vitamindin yrittäjä Viveka Kauranen. Mietes-tunneille pääsee lokakuun 3. päivästä alkaen Aitopilates Rovaniemen studiolle.

PILATESRYHMÄ YLI 60-VUOTIAILLE ALKAA

Aitopilates Rovaniemen studiolla alkaa pilates K-60 -aamutunti, joka on tarkoitettu yli 60-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 9-10. Klikkaa lisätietoihin ja ilmoittaudu mukaan. 

MIKSI HEITTÄYTYÄ PILATEKSEEN?

Aitopilates Rovaniemen blogi kertoo, miksi Rovaniemelle aukeaa pilatesstudio, millainen harjoittelu on laadukasta ja kuinka usein pilateksen parissa pitäisi hikoilla, jos haluaa voida entistä paremmin. Klikkaa blogiin lukemaan lisää. 

AITOPILATES ROVANIEMI AUKEAA 3. JOULUKUUTA 2018

Aitopilates Rovaniemi –pilatesstudio aukeaa maanantaina 3. joulukuuta osoitteessa Pekankatu 3. Aitopilates-studion yrittäjänä on Kati Kuha, joka ohjaa suurimman osan studion liikuntatunneista. Jatkossa Aitopilates Kuopion omistaja, pilatesopettaja Kati Pylkkänen nähdään säännöllisesti Rovaniemen studiolla pitämässä workshopeja.