p. 040 7009 929

Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

©2018 by Aitopilates Rovaniemi. Proudly created with Wix.com

AJANKOHTAISTA

Aitopilates Rovaniemen

tapahtumia

AITOPILATES ROVANIEMESTÄ SAA RAVINTONEUVONTAA

Oletko miettinyt, miten syödä ja jaksaa paremmin? Jos olet, varaa itsellesi aika ravintoneuvontaan. Palveluun kuuluu ruokavaliosi katsastus ja tapaaminen, jossa saat vinkkejä ruokavaliosi suunnan tarkistukseen.

ALOITA PILATES STARTTIKURSSILLA, YKSITYISTUNNEILLA TAI YSTÄVÄN KANSSA

Oletko kiinnostunut kokeilemaan, voisiko pilates olla sinua varten?  Kun olet, pääset alkuun Aitopilates Rovaniemen starttikurssilla, yksityistunneilla tai duo-tunnilla ystäväsi kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. 

MEILLE SAAPUU OHJAAJAVIERAS PILATKSEN HUIPULTA

Aitopilates Kuopion omistaja, pilatesopettaja Kati Pylkkänen matkustaa ahkerasti ulkomailla kouluttautumassa ja ohjaamassa. Meidän pohjoisen pilatesihmisten onneksi Kati ehtii kesän alkajaisiksi opettamaan pilatesta myös Rovaniemelle ja vierailee Aitopilates Rovaniemen studiolla 12.-13. kesäkuuta.

LAHJAKORTTI AITOPILATES ROVANIEMEN STUDIOLLE

Aitopilates Rovaniemi lähettää vinkin Joulupukille ja tontuille: studiolta on saatavilla monenlaisia lahjakortteja. Kääri pakettiin esimerkiksi 5 kerran liikuntakortti ja pilatessukat, starttikurssi pilatekseen tai lahjakortti, jolla saa yksityistunnin pilatesohjaajan kanssa. 

UUSI PALVELU MIETES YHDISTÄÄ PILATESTA JA MIELENHUOLTOA

Aitopilates Rovaniemi ja Vitamind tuovat Rovaniemelle uuden hyvinvointipalvelun, Mietes-harjoituksen, joka sisältää pilatesta ja mielenhuoltoa. Pilatesosuudesta vastaa pilates- ja liikunnanohjaaja, Aitopilates Rovaniemen yrittäjä Kati Kuha. Mielenhuollon ohjaa psykologi (PsM), psykoterapeutti, työterveyspsykologi ja Vitamindin yrittäjä Viveka Kauranen. Mietes-tunneille pääsee lokakuun 3. päivästä alkaen Aitopilates Rovaniemen studiolle.

PILATESRYHMÄ YLI 60-VUOTIAILLE ALKAA

Aitopilates Rovaniemen studiolla alkaa pilates K-60 -aamutunti, joka on tarkoitettu yli 60-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 9-10. Klikkaa lisätietoihin ja ilmoittaudu mukaan. 

MIKSI HEITTÄYTYÄ PILATEKSEEN?

Aitopilates Rovaniemen blogi kertoo, miksi Rovaniemelle aukeaa pilatesstudio, millainen harjoittelu on laadukasta ja kuinka usein pilateksen parissa pitäisi hikoilla, jos haluaa voida entistä paremmin. Klikkaa blogiin lukemaan lisää. 

AITOPILATES ROVANIEMI AUKEAA 3. JOULUKUUTA 2018

Aitopilates Rovaniemi –pilatesstudio aukeaa maanantaina 3. joulukuuta osoitteessa Pekankatu 3. Aitopilates-studion yrittäjänä on Kati Kuha, joka ohjaa suurimman osan studion liikuntatunneista. Jatkossa Aitopilates Kuopion omistaja, pilatesopettaja Kati Pylkkänen nähdään säännöllisesti Rovaniemen studiolla pitämässä workshopeja.