Pilatesviikonloppu Rovaniemellä 25.-26. huhtkuuta

RETURN TO LIFE -VIIKONLOPPU ROVANIEMELLÄ 25.-26.4.

Kun kaipaat liikettä, onnistumisia ja hyvää oloa, lähde pilatesmatkalle Rovaniemelle. Viikonloppuun mahtuu majoitus runsailla mukavuuksilla sekä liikunnan laatua pilateksesta.

ARCTIC LIGHT HOTEL
Arctic Light Hotel tuo laadun, yksilöllisyyden ja vieraanvaraisuuden uudelle tasolle. Boutique-hotelli tarjoaa korkeatasoiset, tilavat ja hyvin varustellut huoneet sekä sviitit, avaran loungen ja tasokkaan ravintolan. Arctic Light Hotel huolehtii vieraistaan aidolla lappilaisella vieraanvaraisuudella, joka on saanut useita kansainvälisiä tunnustuksia.

BREAKFAST A LA SARA
Sara La Fountain on loihtinut terveellisen ja energisen aamiaisen yksinoikeudella Arctic Light hotellin vieraille. Värikäs aamiainen on täydellinen aloitus aktiiviselle päivälle. Aamiainen on tarjolla viikonloppuisin klo 8 - 11.

AITOPILATES ROVANIEMI
Aitopilates Rovaniemi on erikoistunut klassiseen pilatekseen ja on sinun paikkasi, kun arvostat liikunnan laatua. Pääset liikkumaan pienryhmätunneilla, saat yksilöllistä ohjausta sekä vinkkejä harjoitteluun, jotta sinä hyötyisit parhaiten. Ohjaajanasi on Aitopilates Rovaniemen omistaja, pilates- ja liikunnanohjaaja Kati Kuha, jonka tavoitteena on antaa sinulle haasteita, voimaa, onnistumisia ja hyvää oloa.

OHJELMASSA ON
Lauantaina 25.4.
pilatesta laitteilla klo 13 tai klo 15 alkaen 
pilatesta matolla klo 14 alkaen

Sunnuntaina 26.4.
pilatesta laitteilla klo 10 tai 12 alkaen 
pilatesta matolla klo 11 alkaen

HINTA
Pilatestunnit yhteensä 95 euroa henkilöltä, sisältää 4 ohjattua liikuntatuntia 
Majoitus 139 euroa/yö/huone/kahdelle. Mikäli huoneessa on kolme henkilöä, lisävuodehinta kolmannesta on 49,00 euroa/yö. Tarjottu hinta sisältää aamiaisen à la Sara La Fountain, Wifin, sekä arvonlisäveron.

 

VARAA Return to life -viikonloppu sähköpostilla osoitteesta kati.kuha@aitopilates.fi 24. maaliskuuta mennessä.