TUNTITARJONTAMME

Täältä löydät Aitopilates Rovaniemen viikoittaisen liikuntakalenterin.

Voit varata paikan tunnilta varausjärjestelmän kautta.

 

KESÄLLÄ

MAANANTAI

klo 16.15 Matto & spine corrector
klo 17.15 Reformer 1-2

klo 18.15 Online matto 2 / Online matto & magic circle

klo 19.15 Yksityis- / duotunti

TIISTAI

klo 8.05 Aitopilates® reformer

klo 9 Yksityistunti / varattu
klo 16.30 Aitopilates® reformer

klo 17.40 Tilaustunti / varattu

klo 18.45 Matto 2

KESKIVIIKKO

klo 7.50 Matto 1-2

klo 15 Duo-tunti / varattu
klo 16.15 Aitopilates® reformer
klo 17.30 Online-matto 1-2

klo 18.30 Reformer 1-2

TORSTAI

klo 8.05 Aitopilates® reformer

klo 16.15 Matto 1-2

klo 17.15 Yksityistunti

klo 18.20 Reformer 1-2

PERJANTAI

Perjantain tunnit jatkuvat elokuussa. 

SUNNUNTAI

klo 15 Online-matto 1-2

klo 17 Aitopilates® mattotunti
klo 18 Reformer 1-2

LISÄKSI

Studiolta on saatavana myös yksityis-, duo- ja tilaustunteja. Ota yhteyttä ja etsitään pilatesharjoituksellesi sopiva ajankohta.

Muutokset ovat mahdollisia. Kurkkaa ajantasainen kalenteri ja varaa paikkasi osoitteessa varaaheti.fi/aitopilatesrovaniemi.

TUNTIEN SISÄLLÖT

REFORMER

Aitopilates® reformer ja Reformer 1-2 -tunneilla harjoittelemme reformer-laitteella, joka on varustettu jousivastuksella. Voimme hyödyntää tunneilla myös muuta studion laitteistoa. Reformer-tunnit sopivat sinulle, kun olet aiemmin harjoitellut reformer-laitteella tai käynyt Aitopilateksen kurssin laitteilla harjoitteluun.

MATTO & SPINE CORRECTOR

Matto & spine corrector -tunnilla liikumme matolla ja spine corrector -laitteella. Spine corrector on ollut ahkerassa käytössä mattoharjoittelun parina Joe Pilateksen studiolla 8th Avenuella. Laite auttaa vahvistamaan kehoa, korjaamaan lihasepätasapainoja sekä avaamaan rankaa, rintakehää, lantiota ja hartioita.

YKSITYIS-, DUO- JA TILAUSTUNNIT

Yksityis- ja duotunnilla harjoittelet yksin tai ystäväsi kanssa. Käytössäsi on yksilöllinen ohjaus ja studion koko laitevalikoima: matto, reformer, cadillac, wunda chair, small barrel, spine corrector, ladder barrel ja pedi pole. Aitopilates Rovaniemi tarjoaa myös tilaustunteja studiolla ja sen ulkopuolella. Tutustu tuntivalikoimaan, mieti vaihtoehtoja tunnin ajankohdaksi ja ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

MATTO 1-2 JA AITOPILATES® MATTOTUNTI

Matto 1-2 -tuntien tavoitteena on vahvistaa ja tasapainottaa kehoa aktiivisella liikkeellä. Harjoittelemme tunnilla Joe Pilateksen mattosarjaa, joka on monipuolinen ja haastava koko kehon treeni. Voimme käyttää liikkeiden syventämiseen myös magic circle -rengasta tai muita pienvälineitä ja -laitteita.
Aitopilates®-mattotunti puolestaan on suunnattu liikkujille, jotka osaavat jo mattopilatessarjan, haluavat tehdä oman harjoituksen ja saada sitä tukevaa ohjausta.

MIETES

Mietes on harjoitus, joka sisältää pilatesta ja mielenhuoltoa. Mietes-tunti alkaa 20 minuutin pilatesharjoituksella ja jatkuu mielen taitojen harjoittelulla. Tuntien teemat vaihtuvat ja mielenhuoltoon on käytössä erilaisia itsehavainnoinnin keinoja. Pilatesosuuden ohjaa Kati Kuha. Mielenhuoltoa, hengitysharjoituksia ja rentoutusta ohjaa Viveka Kauranen.

PILATES K-60

Pilates K-60 -tunti on tarkoitettu yli 60-vuotiaille, jotka tykkäävät pitää itsensä liikkeessä ja haluavat keskittyä liikkuvuuden sekä lihaskunnon kohentamiseen samanhenkisten seurassa, kiireettömässä ympäristössä. K-60 -tunti on torstaisin alkaen klo 9.

 

p. 040 7009 929

Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

©2018 by Aitopilates Rovaniemi. Proudly created with Wix.com