TUNTITARJONTAMME

Täältä löydät Aitopilates Rovaniemen viikoittaisen liikuntakalenterin.

Voit varata paikan tunnilta varausjärjestelmän kautta.

 

TUNTIKALENTERI

MAANANTAI

klo 16.15 Old school matto
klo 17.15 Online matto 2

klo 18.15 Yksityistunti

TIISTAI

klo 8.05 Reformer

klo 15.30 Yksityis- tai Duo-tunti
klo 16.30 Reformer

klo 17.30 Tilaustunti / varattu

KESKIVIIKKO

klo 7.50 Matto 1-2
klo 16.15 Reformer
klo 17.15 Duo-tunti / Yksityistunti

klo 18.15 Reformer

klo 19.15 Matto 2, ohjaajana Meri

TORSTAI

klo 8.05 Reformer

klo 16.15 Matto 1-2

klo 17.15 Tilaustunti / varattu

klo 18.15 Reformer

PERJANTAI

klo 7.50 Reformer

klo 15.15 Reformer

klo 16.15 Mattotunti vaihtuvalla teemalla, esim. magic circle mat tai matto & spine corrector

SUNNUNTAI

klo 15 Online matto 1-2

klo 16 Starttikurssi

klo 17 Old school workout
klo 18 Reformer

LISÄKSI

Studiolta on saatavana myös yksityis-, duo- ja tilaustunteja. Ota yhteyttä ja etsitään pilatesharjoituksellesi sopiva ajankohta.

Muutokset ovat mahdollisia. Kurkkaa ajantasainen kalenteri ja varaa paikkasi osoitteessa varaaheti.fi/omapilates.

TUNTIEN SISÄLLÖT

REFORMER

Reformer-tunneilla harjoittelemme reformer-laitteella, joka on varustettu jousivastuksella. Voimme hyödyntää tunneilla myös muuta studion laitteistoa. Reformer-tunnit sopivat sinulle, kun olet aiemmin harjoitellut reformer-laitteella tai käynyt Aitopilateksen kurssin laitteilla harjoitteluun.

MATTOTUNNIT

Mattotuntien tavoitteena on vahvistaa ja tasapainottaa kehoa aktiivisella liikkeellä. Harjoittelemme tunnilla Joe Pilateksen mattosarjaa, joka on monipuolinen ja haastava koko kehon treeni. Voimme käyttää liikkeiden syventämiseen myös spine corrector-laitteita, magic circle -rengasta tai muita pienvälineitä. 

YKSITYIS-, DUO- JA TILAUSTUNNIT

Yksityis- ja duotunnilla harjoittelet yksin tai ystäväsi kanssa. Käytössäsi on yksilöllinen ohjaus ja studion koko laitevalikoima. Aitopilates Rovaniemi tarjoaa myös tilaustunteja studiolla ja sen ulkopuolella. Tutustu tuntivalikoimaan, mieti vaihtoehtoja tunnin ajankohdaksi ja ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

OLD SCHOOL WORKOUT

Old school -tunnilla teet itsenäisen harjoituksen oman kehosi tarpeisiin. Voit aloittaa harjoituksen oman valintasi mukaan matolla tai reformerilla ja tehdä lisäksi harjoituksia studion muilla laitteilla päivän tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Ohjaaja on paikalla auttamassa liikkeiden ja laitteiden kanssa sekä antamassa vinkkejä liikkeiden syventämiseen. 

MIETES

Mietes on harjoitus, joka sisältää pilatesta ja mielenhuoltoa. Mietes-tunti alkaa 20 minuutin pilatesharjoituksella ja jatkuu mielen taitojen harjoittelulla. Tuntien teemat vaihtuvat ja mielenhuoltoon on käytössä erilaisia itsehavainnoinnin keinoja. Pilatesosuuden ohjaa Kati Kuha. Mielenhuoltoa, hengitysharjoituksia ja rentoutusta ohjaa Viveka Kauranen. Mietestä on saatavilla tilauksesta. 

PILATES K-60

Pilates K-60 -tunti on tarkoitettu yli 60-vuotiaille, jotka tykkäävät pitää itsensä liikkeessä ja haluavat keskittyä liikkuvuuden sekä lihaskunnon kohentamiseen samanhenkisten seurassa, kiireettömässä ympäristössä. K-60 -tunti on torstaisin alkaen klo 9.