TUTUSTU MEIHIN

Aitopilates-studiolla sinua liikuttavat Kati Kuha, Kati Pylkkänen ja Meri Poukkanen. Kati K. on Aitopilates Rovaniemen yrittäjä ja pilatesohjaaja, joka ohjaa suurimman osan studion tunneista. Kati P. on Aitopilateksen perustaja, Aitopilates Kuopion omistaja sekä pilatesopettaja ja käy säännöllisesti Rovaniemen studiolla pitämässä workshopeja sekä yksityistunteja. Meri työskentelee Aitopilates Rovaniemessä tuntiohjaajana. 

AITOPILATES-STUDIOLLA

Sinua liikuttavat

Kati Kuha Aitopilates Rovaniemi.jpg

KATI KUHA

Aitopilates Rovaniemen yrittäjä, pilatesohjaaja

Olen Aitopilates Rovaniemen yrittäjä, pilatesohjaaja, liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Lisäksi jatko-opiskelen pilatesta Kati Pylkkäsen Aitopilates® apprenticeship-ohjelmassa ja Karen Frichmannin Intermediate progressions -kurssilla. Liikunta on minulle elämäntapa, olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2004. Tutustuin pilatekseen vuonna 2010 ja edelleen löydän siitä joka päivä uutta. Pilates on tuonut kehon ja mielen hyvinvointia, parempaa keskittymiskykyä sekä palautumista.

Kati Pylkkänen

KATI PYLKKÄNEN

Aitopilates Kuopion omistaja, pilatesopettaja

Olen liikunta-alan ammattilainen, ohjannut liikuntaa eri muodoissa noin 25 vuotta ja viimeiset 12 vuotta olen keskittynyt pilatekseen. Minulla on kaksi pitkää pilateskoulutusta USA:sta ja valmistuin ensimmäisenä, ja tällä hetkellä ainoana, Suomessa Jay Grimesin ”The Work” koulutuksesta 2015. Päädyin harjoittelemaan pilatesta vuonna 2004 skolioosin aiheuttamien selkäkipujen vuoksi. Kivut ovat historiaa, joten elämää ilman pilatesta en voi omalla kohdallani kuvitella. Pyrin liikkumaan monipuolisesti ja tavalla, joka sopii keholleni. Toivon, että ihmiset kokeilevat uusia asioita ja antavat uudelle liikuntalajille aikaa.

CF065276.jpg

MERI POUKKANEN

Pilatesohjaaja

Meri on omistautunut pilatekselle yhdeksän vuoden ajan ja opiskelee parhaillaan Kati Pylkkäsen Aitopilates apprenticeship -ohjelmassa. "Kati Pylkkäsen avatessa pilatesstudion avasin ensimmäisten joukossa studion oven. Studio kaikkine pilateslaitteineen avasi maailman loppumattomiin liikkeisiin - myös niihin ylösalaisiin. Kaiken kaikkiaan ryhtini parantunut, hartiaseudun lihasjännitys hävinnyt ja askeleeni on keventynyt. Haluan jakaa tietoutta tästä upeasta lajista muillekin.”

STUDION VARUSTELU

Aitopilates Rovaniemi on ainoa klassiseen pilatekseen erikoistunut liikuntapaikka Lapissa. Studiolla harjoittelemme

 • pilatesmatoilla, joissa on sopivasti tukevuutta ja joustoa, sekä remmit ja kahvat tuomassa niin käyttömukavuutta kuin tehoakin.
   

 • ladder barrelilla, jonka avulla voi avata ja vahvistaa koko vartaloa. Ladder barrel on käytössä reformer-, yksityis- ja duotunneilla.
   

 • pedi polella, joka on todella hyvä apu kehon linjaukseen, ryhtiin, palauttamaan hartiat paikalleen sekä hengitykselle ja tasapainolle. Yksinkertainen laite voi saada paljon aikaan, juuri niin kuin Pilateksen metodiin kuuluukin. 
   

 • cadillacilla, joka on yhtä ylellinen ja erityinen kuin automaailman kaimansa. Laite mukautuu perus- ja vaativampiin liikkeisiin sekä haastaa koko kehon liikkumaan. Cadillacissa on jousivastus, jonka tehtävänä on kehittää lihasvoimaa, kontrollia ja koordinaatiota. 
   

 • spine correctoreilla ja small barreleilla, jotka täydentävät mattoharjoittelua. Ne antavat tukea kehon avaamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen.
   

 • magic circlellä, pilatesrenkaalla. Rengas auttaa löytämään keskivartalon lihakset ja vahvistamaan niitä.
   

 • reformer on nimensä mukaisesti uudistaja. Sen avulla voi kehittää lihaskestävyyttä, liikkuvuutta ja lihasten yhteistoimintaa. Harjoittelu reformerilla tietää sykettä, hikeä ja haasteita.
   

 • wunda chairilla, joka on tuoli jousivastuksella. Wunda chairilla harjoitellessasi löydät kehosi haastavat paikat ja pääset kehittämään niitä. Hyödynnämme wunda chairia Aitopilates®-, yksityis- ja duotunneilla.

OTA YHTEYTTÄ

Viestisi lähetys onnistui. Palaamme asiaan pian.

TULE KÄYMÄÄN

Aitopilates Rovaniemi on avoinna

maanantaista perjantaihin sekä sunnuntaisin, workshop-viikonloppuina myös lauantaisin.
Studion ovet aukeavat 15 minuuttia ennen tuntien alkua.